tagged.se

Webbutveckling

Hemsidor

Vi har varit med att bygga hemsidor & webbplatser sedan dom första stapplande stegen i netscape navigator. Det har varit spännande att följa utvecklingen av ett helt nytt media och hur otroligt snabbt utvecklingen går. En viktig sak för oss är att fortsätta utvecklas. Vissa av våra kunder är inne på sin sjätte eller till och med åttonde generation av hemsida, och vi har varit med dom hela tiden.

Långvariga kundrelationer!
-det bästa betyget vi kan få

Många av våra kunder har vi arbetat tillsammans med sedan mitten av -90 talet. För oss är det viktigt att ha en långvarig relation med våra kunder och vi vill utvecklas tillsammans med dem. Vi har varit med från när man byggde hemsidor och webbplatser i ren HTML kod, för att senare börja jobba med CSS (stilmallar) och JS (javascript). När det var dags att börja bygga dynamiska sidor var det ASP som var vårt språk att arbeta med. Att ha möjlighet att basera kundernas hemsidor på databasinnehåll var ett stort steg framåt. Ett par år senare när det var dags att börja använda CMS (Content Management System) föll vårt val på Joomla och det var dags att ge sig på PHP som programmeringsspråk. Idag bygger vi cirka 90% av våra uppdrag med WordPress. Utvecklingen går hela tiden framåt och vi brinner för att ha möjlighet att erbjuda våra kunder den senaste tekniken.

Varför ska jag välja att arbeta med er?

Erfarenhet & nyfikenhet

För oss är det viktigt att följa med i utvecklingen, under åren vi jobbat har vi gått ifrån webb som kunde innehålla ren text och i bästa fall en rubrik i fet stil. I dag är möjligheterna via webb & hemsidor helt annorlunda. Vi har erfarenheten att hjälpa dig förstå vad som verkligen fungerar i just ditt fall och vad du bör satsa på för att maximera värdet på din webbplats.

Snabbt & pålitligt 

När du får den där perfekta ideen om hur du ska maximera antalet besökare på din hemsida eller kanske öka försäljningen i din webbshop vill du ju så klart att det ska göras så fort som det bara är möjligt! Vi hjälper dig! Vi har dagligen reserverat tider i våra kalendrar för “akutjobb” och är det riktigt panik når du oss dygnet runt.

Allt det andra… 

Hur fungerar det med domännamn, hur lägger jag till e-post konton, hur gör man om man vill koppla fler domännamn till samma hemsida? Det är massa frågor som dyker upp i samband med att man antingen bygger en helt ny sida eller kanske låter oss samla ihop och paketera om befintlig webb. Vi hjälper dig även med “allt det andra”.

Responsivt

Vi ser till att din webb ser lika bra ut på alla tänkbara sätt oberoende av hur din besökare ansluter till din hemsida.

Optimerat

Redan när vi börjar bygga din sida följer vi de regler som google satt upp för att din sida ska bli så sökmotorvänlig som möjligt.

Backup

Skulle olyckan vara framme har vi backup som enkelt går att återställa (denna tjänst kräver dock att du har ett serviceavtal med oss).